Termékeket és szolgáltatásokat megosztó portál

Keressen szolgáltatásaink között

Visszamodellezés

Veszprém Kistó utca 27.
Gépészmérnöki tervezés

Termékből 3D CAD/CAM modell készítése az ismert fájlformátumok mindegyikében. Igény esetén méretezett 2D rajzok, nézetek, metszetek készítése.

GOM gyártmányú ipari csúcskategóriás teljes felületű optikai mérőgéppel (3D szkenner), vagy Werth CT-vel (Computer tomográfia) és a hozzá tartozó optikai képfeldolgozó rendszerrel vállaljuk az egészen kisméretű (finommechanikai) alkatrészektől az akár több méter befoglaló méretű, bármilyen anyagú, színű gyártmányok, termékek, darabok vagy szerszámok nagyfelbontású, nagypontosságú digitalizálását. A darab teljes felületű 3D szkennelése során képződött felületi pontfelhőből vállaljuk 3D CAD adat rekonstruálását, koordinátarendszerbe rendezve. A visszamodellezés történhet felületillesztéses, vagy visszamodellezéses módszerrel, ez darabtól és a megrendelői igénytől függ. Mindkét esetben azonban a pontos, mért adat idealizálása történik, ami azt jelenti, hogy a szkennelt termék geometriai elemeire legjobban hasonlító CAD geometriai elem lesz illesztve.

A kimenet alapvetően STP/STEP formátumú (test) modell, de kérésre tetszőleges formátumban is megvalósítható.

Jellemző alkalmazási területek: sérült, törött, vagy már beszerezhetetlen alkatrészek, elektródák rekonstruálása, ha nem áll rendelkezésre alkatrész vagy szerszám 2d/3D rajz, illetve modell, jellemzően régi szerszám duplikálása esetén.

Természetesen lehetőség van a megrendelő által biztosított pontfelfőből történő visszamodellezésre is.

Cégadatok

Cégnév:

Alap Inspektor Kft.

Kapcsolattartó

Benedek Szabolcs

Cég további szolgáltatásai:

Méréstechnika

Bérmérés

Veszprém Kistó utca 27.
Részletek >
Anyagvizsgálat

Anyagvizsgálat

Veszprém Kistó utca 27.
Részletek >

Ön is rendelkezik szolgáltatásokkal?

Legyen tagja online közösségünknek!