Termékeket és szolgáltatásokat megosztó portál

Keressen szolgáltatásaink között

Általános szerződési feltételek

Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek (ÁSZF)


A weboldalra történő látogatáskor kérjük gondosan olvassa el az alábbiakban részletezett felhasználási feltételeinket.

Amennyiben a weboldal regisztrációhoz kötött szolgáltatásait is szeretné használni, úgy olvassa el az adatkezelési és adatvédelmi tudnivalókat is.

A weboldal látogatója a weboldalhoz való hozzáféréssel és annak használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el az általános felhasználási és szerződési feltételeket. Amennyiben a felhasználó nem fogadja el ezeket a feltételeket, akkor nem használhatja a weboldalt.


Általános Felhasználási Feltételek

1. Az sp.nohac.hu domain néven bejegyzett weboldal (továbbiakban: Portál) tulajdonosa és üzemeltetője az Észak-magyarországi Autóipari Klaszter Kft. (továbbiakban: Szolgáltató)

2. Szolgáltató adatai:
Cégnév: Észak-magyarországi Autóipari Klaszter Kft.
Székhely: 3525 Miskolc, Szentpáli út 1.
Postacím: 3525 Miskolc, Szentpáli út 1.
Képviselő neve: Juhász István, ügyvezető
Cégjegyzékszám: 05-09-021960
Bejegyző Bíróság: Borsod Abaúj Zemplén Megyei Bíróság Cégbírósága
Adószám: 23383760-1-05
Statisztikai szám:
23383760 8230 113 05
Számlavezető pénzintézet: Kereskedelmi és Hitelbank
Pénzforgalmi jelzőszám: 10402764-50526649-68571000
Telefon: +36 46 501 092
E-mail: info@nohac.hu
Weboldal: sp.nohac.hu

3. A Portálra érkező valamennyi látogató, a portál használatával, mint ráutaló magatartással elfogadja a Portálra vonatkozó jelen általános felhasználási szerződési feltételeket (továbbiakban: ÁSZF).

4. A Portálon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata mindenkor a látogatók saját kockázatára és felelősségére történik.

5. A Portált megtekintő látogató a portál tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására jogosult. A magáncélú felhasználás ingyenes.

6. A Portál, mint gyűjteményes mű szerzői jogi oltalom alatt áll. A Portálon megjelent adatok üzleti célú másolása, felhasználása, utánközlése nem engedélyezett.

7. Szolgáltató törekszik a Portálon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, valódiságáért, frissességéért, hitelességéért felelősséget nem vállal. A Portálon megjelenő regisztrált tagok által feltöltött szöveges és képi tartalmakból fakadó esetleges károkért, veszteségekért, költségekért felelősséget nem vállal.

8. A Portálon található direkt linkeken keresztül elérhető más honlapokon található információkat Szolgáltató nem ellenőrzi, ezek mindenkori elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

9. Szolgáltató törekszik rá, de garantálni nem tudja a portál mindenkori zavartalan és hibamentes működését. Így nem vállal felelősséget azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a portál működésével kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

10. Szolgáltató a regisztrációk során birtokába jutott személyes adatokat bizalmasan, a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályok szerint kezeli. Gondoskodik a látogatók személyes adatainak biztonságáról. A regisztráció alkalmával a felhasználó jelen ÁSZF rendelkezésein túl megismeri és elfogadja a Portál adatvédelmi tájékoztatóit.

11. Az ÁSZF-ben foglaltak megsértése esetén Szolgáltató megteszi a szükséges – azaz a polgári jogi és büntető jogszabályokban, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglalt – jogi lépéseket.

12. A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

13. Regisztráltakra vonatkozó egyéb általános szerződési feltételek

Általános bemutatás

Az Észak-magyarországi Autóipari Klaszter Kft. útnak indította Web-Alapú Szolgáltató Központját, azzal a céllal, hogy a cégeket segítse termékeiknek és szolgáltatásaiknak interneten történő megismeretetésében, valamint a NOHAC által összefogott cégek első kézből egy modern online rendszeren keresztül aktuális tájékoztatást kapjanak.

Regisztrációra vonatkozó általános szerződési feltételek

1. A Portálra kizárólag csak cégek regisztrálhatnak, akik az adminisztrátor jóváhagyását követően használhatják a Portál által nyújtott funkciókat. A regisztrációt megelőzően a cégek kötelesek elfogadni a Portál ASZF-jét.

2. A Portálra regisztráló cégek számára az alábbi szolgáltatás csomagokat biztosítja a Portál:

Figyelő csomag: Ezen csomag használatával a sikeresen regisztrált cégek a portálon termékekre/szolgáltatásokra irányuló kereséseket tudnak végrehajtani, valamint ezen kereséseiket el is tudják menteni. A Portál a mentett keresésekkel kapcsolatosan tájékoztató e-mailt küld a regisztrált cég e-mail címére, amennyiben új termék vagy szolgáltatás jelent meg a mentett keresést illetően.
Ára: Ingyenes

Smart csomag: A Figyelő csomagban elérhető funkción túl, a smart csomagot igénybe vevő cégek számára van lehetőség saját termék/szolgáltatás feltöltésére és kereskhetővé tételére a Portálon. A feltölthető termékeket/szolgáltatások száma maximálisan 10db lehet.

Ára: 20.000 Ft /év

Value csomag: A Figyelő csomagban elérhető funkción túl, a smart csomagot igénybe vevő cégek számára van lehetőség saját termék/szolgáltatás feltöltésére és kereskhetővé tételére a Portálon. A feltölthető termékeket/szolgáltatások száma korlátlan.

Ára: 50.000 Ft /év

NOHAC tagoknak: A Value csomag funkcionalitásával bíró csomag, kizárólag a NOHAC aktív tagjai számára díjmentesen elérhető.
Ára: NOHAC tagoknak ingyenes

3. A Portál szolgáltatásait igénybe vevő cégek bármikor kérheti regisztrációjuk törlését az info@nohac.hu e-mail címen.

4. A Portálon regisztrált cégek a csomag meg nem fizetése esetén a számlán szereplő fizetési határidő leteltét követő 30 napon belül az adminisztrátor által átkerülnek az ingyenes Figyelő csomagba, ez által a Figyelő csomagban elérhető funkciókat tudják elérni az érintett cégek.

5. A Portál üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy indoklás nélkül felfüggesszen vagy kizárjon regisztrált cégeket a Portálról.

Megjelenésre vonatkozó általános szerződési feltételek


1. A Portálra csak a regisztráción átesett aktív cég tölthet fel tartalmat.

2. A regisztrált cég mindenkori felelőssége, hogy a Portálra feltöltött szövegek és képi anyagok szerzői jogot, adatvédelmi törvényt és egyéb jogi rendelkezés, valamint jóízlést ne sértsenek.

3. A Portálon megjelenő szöveges és képi tartalmakat a Portál üzemeltetője nem ellenőrzi, azonban fenntartja magának a jogot arra, hogy sérelmezett tartalmat töröljön.

Kupon használatára vonatkozó általános szerződési feltételek

1. A Portál üzemeltetője kedvezmény kupont hozhat létre a rendszerben, aminek használatával történő regisztráció az alábbi kedvezményre jogosítja fel a regisztrált céget: 1 év ingyenes Smart csomag használat


Kelt: Miskolc, 2018.10.15.

Ön is rendelkezik szolgáltatásokkal?

Legyen tagja online közösségünknek!